syneidisi ONline
27.8 C
Athens
Σάββατο, 5 Ιουλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εθελοντική αιμοδοσία στο Ηράκλειο Αττικής

    Στο αγωνιώδες κάλεσμα του ιατρικού κόσμου για τόνωση των αποθεμάτων του αίματος ανταποκρίνεται ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Κοινωνική του Υπηρεσία. Την Πέμπτη 26 Μαρτίου από τις 9.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι φιλοξενεί στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους Ηρακλειώτες το επιθυμούν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, προκειμένου να σώσουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.
    Βεβαίως, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέσα πρόληψης και προφύλαξης που επιβάλλουν οι συνθήκες για την προστασία της εξάπλωσης του κορονοϊού: οι αιμοδότες θα ελέγχονται, άπαντες, προσωπικό και εθελοντές, θα είναι εξοπλισμένοι με γάντια, μάσκες κτλ, ενώ στον χώρο της αιμοληψίας θα υπάρχει ο μέγιστος προβλεπόμενος αριθμός ανθρώπων, τηρουμένων των απαραίτητων αποστάσεων μεταξύ τους.
    Ήδη έχουν ειδοποιηθεί από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες του Δήμου ενώ το κάλεσμα επεκτείνεται σε όλους τους υγιείς Ηρακλειώτες καθώς, η κρίσιμη μείωση των αποθεμάτων σε αίμα – παράπλευρη συνέπεια του υγειονομικού συναγερμού – θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων που το έχουν απόλυτη ανάγκη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα