Δέματα Αγάπης από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δέματα Αγάπης από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Συμπαραστάτης στους οικονομικά δοκιμαζόμενους πολίτες, οι οποίοι πλήττονται από τα καθημερινά οικονομικά βάρη στάθηκε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών της.
Τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος αντιστοίχως και προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι περισσότερες από 450 οικογένειες, ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.
Η σημαντική αυτή προσφορά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την ευγενική χορηγία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου (Γ.Φ.Τ) της Ιεράς Μητροπόλεως και πολλών ιδιωτών.
Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απεύθυνε δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά πολίτες.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα