Με τη δωρεάν συναυλία των γνωστών καλλιτεχνών Στάθη Δρογώση και Ανδριάνας Μπάμπαλη άνοιξε τις πύλες του το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου συγκεντρώθηκαν δεκάδες θαυμαστές των τραγουδοποιών για να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια σε μια ΝΕΟvintage εκδοχή.
Τα τραγούδια γνωστά, ο ρυθμός μελωδικός και ρομαντικός κι ο κόσμος σιγοτραγουδούσε συνέχεια και κρατούσε το ρυθμό. Τη συναυλία παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάνος Ελευθερίου, η Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ΚΕΠ Αγγελική Ζήκου και η Πρόεδρος κι ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά και Νίκος Παπαδόπουλος αντίστοιχα.
Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ και παρακολουθεί αδιαλείπτως τις εκδηλώσεις του και τόνισε ότι και φέτος η πλειοψηφία των παραστάσεων θα έχει ελεύθερη είσοδο.
Το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2019 θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι αλλά και τον Σεπτέμβριο με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, θέατρο σκιών και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, www.galatsi.gov.gr αλλά και στην επίσημη σελίδα στο Facebook Δήμος Γαλατσίου ενημέρωση, μέσω της οποίας θα ενημερώνεστε καθημερινά για τις επικείμενες εκδηλώσεις.
Α. Μπάμπαλη και Σ. Δρογώσης με vintage διάθεση
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)