Ασφαλτόστρωση στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη Παραλιακή

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιεί εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στην παραλιακή και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Τα έργα ξεκίνησαν χθες Τρίτη 5 Νοεμβρίου και αφορούν στο τμήμα της Ποσειδώνος από την οδό Αλίμου έως το Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά (ρεύμα προς Γλυφάδα) από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το έργο θα διαρκέσει περίπου ένα δεκαήμερο.
Για την υλοποίηση των σχετικών έργων θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των πολιτών για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί. Επίσης καλεί τους οδηγούς να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή, να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα