Απόλυτα δικαιωμένη είναι η παράταξη “Δημιουργία – Αλληλεγγύη”, με επικεφαλής, τον κ. Παναγιώτη Μανούρη, μετά την πρόσφατη ακυρωτική απόφαση που έλαβε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τις αποφάσεις του ΝΠΔΔ “Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας” περί έγκρισης μίσθωσης ακινήτων και ορισμού μελών της Επιτροπής εκτίμησης ακινήτων, καθώς και κατάρτισης των όρων για τη μίσθωση του συγκεκριμένου ακινήτου.
Πρέπει να θυμίσουμε πως τη συγκεκριμένη απόφαση είχε επικυρώσει το δημοτικό συμβούλιο Νέας Ιωνίας, με μόλις 8 ψήφους, και παρά την σθεναρή επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο κ. Σωτήρης Σκευοφύλαξ, δημοτικός σύμβουλος της Δημιουργίας Αλληλεγγύης.
Ενώ την προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατέθεσε ο τότε ανεξαρτητοποιημένος δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη της διοίκησης, κ. Φώτης Τσομπάνογλου, κάνοντας λόγο για προσπάθεια ενοικίασης του ακινήτου πρώην δημοτικού συμβούλου του κ. Γκότση, με φωτογραφικό τρόπο.
Απόφαση κόλαφος για την διοίκηση Γκότση στη Νέα Ιωνία
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)