syneidisi ONline
31.5 C
Athens
Τετάρτη, 6 Αυγούστου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ένα υπέροχο Καλοκαιρινό πάρτι στήθηκε στη Μεταμόρφωση με χιλιάδες προσκεκλημένους (photos)

    Ένα υπέροχο Καλοκαιρινό πάρτι στήθηκε στη Μεταμόρφωση με χιλιάδες προσκεκλημένους (photos)

    • Ο Στέλιος Ρόκκος χάρισε μία υπέροχη συναυλία το βράδυ της 5ης Αυγούστου

    Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της 5ης Αυγούστου στη Μεταμόρφωση για τα Σωτήρεια 2025. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης έχει καθιερώσει επί διοίκησης του δημάρχου Στράτου Σαραούδα εντυπωσιακές εκδηλώσεις, με δωρεάν είσοδο πάντα, για να τιμήσει τη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης, τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος.
    Έτσι, μία μοναδική μουσική παράσταση από τον Στέλιο Ρόκκο απόλαυσε το πολυπληθές κοινό που πλημμύρισε τον συναυλιακό χώρο.
    Ο επιτυχημένος ερμηνευτής έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Λαζαρίδου χάρισε στο κοινό μοναδικά τραγούδια, επιτυχίες αγαπημένες δικές τους αλλά και διαχρονικές, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, μετατρέποντας τη μουσική βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι. Πάρτι, που συνεχίστηκε και μετά τη συναυλία με μουσική που έβαζε dj.
    Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, ευχαρίστησε το κοινό για την εντυπωσιακή του παρουσία, η οποία δικαιώνει την απόφασή του να αλλάξουν …πίστα οι εορτασμοί του Δήμου για την γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Παράλληλα, ο δήμαρχος ευχαρίστησε ονομαστικά όλη τη δημοτική του ομάδα, η οποία πίστεψε στο όραμά του και στάθηκε αρωγός για την επιτυχημένη υλοποίηση του.
    Και βέβαια, σήμερα Τετάρτη 6 Αυγούστου, στις 21.30 το κοινό θα απολαύσει στη Μεταμόρφωση, τη “Number One” Έλενα Παπαρίζου σε μια φαντασμαγορική συναυλία!

     

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα