syneidisi ONline
24.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το έργο της Πικιώνη συνεχίζεται!

    Το έργο της Πικιώνη συνεχίζεται!

    Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Ιωάννη Ανδρουλάκη και τον Διευθυντή Γεώργιο Πρωτόπαπα συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Χαράλαμπος Μπονάτσος και ο Αντιδήμαρχος Άρης Νάκας, με κύριο θέμα συζήτησης τη συνέχιση χρηματοδότησης του έργου του Παιδικού Κήπου Πικιώνη.
    Υπενθυμίζεται ότι έργα στον Π.Κ Πικιώνη είχαν σταματήσει από τον περασμένο Οκτώβριο καθώς η σύμβαση με την εργοληπτική εταιρεία έληξε χωρίς το έργο να έχει ολοκληρωθεί, με επακόλουθο να λήξει και η χρηματοδότηση.
    Στη συνάντηση επετεύχθη η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του Δήμου από το Πράσινο Ταμείο, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα και τη συνέχιση των εργασιών!
    Ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Μπονάτσος χαρακτήρισε τη συνάντηση ιδιαίτερα εποικοδομητική και γόνιμη και πρόσθεσε: «Αφού συμφωνήσαμε την χρηματοδότηση του Έργου, συζητήσαμε και για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες. Ο Πρόεδρος κ. Ανδρουλάκης είναι «ανοιχτός» σε προτάσεις καινοτόμες. Η Διοίκηση σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει και να πετύχει νέες χρηματοδοτήσεις, πάντα με γνώμονα το όφελος των κατοίκων».

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα