syneidisi ONline
26.6 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σύγχρονος Πόλος Πολιτισμού και Μάθησης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας: Εγκαινιάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο νέο της χώρο

    Σύγχρονος Πόλος Πολιτισμού και Μάθησης στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας: Εγκαινιάζεται η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο νέο της χώρο

    Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο νέο της κτίριο, στο συγκρότημα του πρώην 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 40, Νέα Φιλαδέλφεια, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε ένα χρόνο πριν στην τοπική κοινωνία και προσφέροντας έναν νέο, ζωντανό χώρο γνώσης, έρευνας και ψυχαγωγίας.
    Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 18:00, στον χώρο της βιβλιοθήκης, επί της Λεωφόρου Θεσσαλονίκης 40, Νέα Φιλαδέλφεια.
    Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η οποία στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο και ήδη από την επανέναρξη λειτουργίας της έχει σημειώσει ρεκόρ νέων εγγραφών, είναι σχεδιασμένη για να καλύψει τις αναγνωστικές και πληροφοριακές ανάγκες τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών. Η βιβλιοθήκη δεν είναι απλώς ένα κτίριο με βιβλία, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός, ένας χώρος συνάντησης, δημιουργικότητας και δια βίου μάθησης, ανοιχτός σε όλους.
    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της βιβλιοθήκης και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που θα προσφέρονται (όπως λέσχη ανάγνωσης, εκπαιδευτικά εργαστήρια κ.λπ.).
    Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προσκαλεί όλους τους κατοίκους και τους εκπροσώπους όλων των φορέων και των μέσων ενημέρωσης να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή τη σημαντική στιγμή για την πόλη.
    Οι εργασίες για την ανακαίνιση του νέου χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έγιναν από τον Δήμο με αυτεπιστασία, από το Τεχνικό Συνεργείο Άμεσης Επέμβασης.

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα