Συνείδηση: Πολιτιστικό Τοπόσημο
Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή εφημερίδα Συνείδηση:
Υπεγράφη η σχετική σύμβαση 3,18 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Ωδείου Αθηνών
Συνείδηση: Πολιτιστικό Τοπόσημο
Η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Ωδείου Αθηνών, συνολικού προϋπολογισμού 3,18 εκατ. ευρώ, υπεγράφη, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, από τον Πρόεδρο ΔΣ του ιδρύματος Νίκο Τσούχλο και τον εκπρόσωπο του αναδόχου.
Με το συγκεκριμένο έργο, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Περιφερειακού Προγράμματος «Αττική 2021–2027», ολοκληρώνεται η λειτουργική και αισθητική ανάπλαση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου του Ωδείου Αθηνών, καθώς και ο εκσυγχρονισμός του, μια δράση που έχει χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής.
«Προχωράμε σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση που θα καταστήσει το Ωδείο Αθηνών σημείο πολιτιστικής αναφοράς για την Αθήνα και το Λεκανοπέδιο, ενισχύοντας την ήδη υψηλή δυναμική του. Γιατί το Ωδείο Αθηνών αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της πελώριας πολιτιστικής κληρονομιάς που έχουμε την ευλογία να διαθέτουμε στην Αττική» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.
Επίσης:
-Αναπάντητες οι ερωτήσεις για τα σχολεία – Τις επανέφερε και γραπτώς η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
– Ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ρομποτικής Χειρουργικής στο Αγία Όλγα: “Στηρίζουμε την εκπαίδευση και την καινοτομία στον τομέα της Υγείας”
– Ερωτήσεις για την υποβάθμιση χώρων της περιοχής «Μπριτάννια» και την ανέγερση εκπαιδευτικών μονάδων κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “Κοινωνίας Βήμα”
– Κατάθεση Στεφάνου στη Μνήμη των Πεσόντων Πυροσβεστών στον Υμηττό από τον Δήμαρχο Βύρωνα
– Μια ξεχωριστή φιλοζωική δράση στο Άλσος Ν. Φιλαδέλφειας
– Με συγκίνηση ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα μετάβασης του Δήμου Βύρωνα
και πολλές ακόμα ειδήσεις στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας και στο www.syneidisi.com