Σεμινάριο Ψυχολογίας διοργανώνει η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τον Νοέμβριο στις  11/11/2011  ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.30 -19.30.

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο οργάνωσης επιμορφωτικών σεμιναρίων διοργανώνει σεμινάριο Ψυχολογίας στο χώρο της Βιβλιοθήκης (Στ. Δραγούμη 30  & Mιλτιάδου, Μαρούσι), το Νοέμβριο στις  11/11/2011  ημέρα Παρασκευή  και ώρα 17.30 -19.30.

Ομιλήτριες στο σεμινάριο είναι η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια  κα Καπερναράκου Όλγα, MSc και η Παιδοψυχολόγος κα Καζαντζίδου Ελισάβετ, MSc. με θέμα:
« Οργάνωση της σχολικής μελέτης στην οικογένεια».
Πως να μετατρέψουμε τη φθορά των γονιών για τη καθημερινή μελέτη των παιδιών σε χαρά και δημιουργικότητα; Κι αν υπάρχουν μαθησιακές δυσκολίες τι σημαίνει αυτό;
Όσοι  επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. της Βιβλιοθήκης (210-6147181) ή να στείλουν email στο [email protected].

 

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα