Πόσο πίσω θα γυρίσουμε;

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

350 πλήρη γεύματα διένειμε η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου Αττικής την Κυριακή 1 Ιανουαρίου μέσω των ενοριών της πόλης. Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας διέθεσε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς 150 μερίδες σε οικογένειες που, όπως έχει καταγράψει η Κοινωνική Υπηρεσία, έχουν ανάγκη στήριξης, κι άλλες 200 μέσω των φιλόπτωχων ταμείων των Ιερών Ναών.

«Είναι μια μικρή συνεισφορά αλληλεγγύης προς όσους έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κανείς κάτοικος της πόλης μας να μην αισθάνεται μόνος και ξεχασμένος» σημείωσε με αφορμή το γεγονός ο Παντελής Βλασσόπουλος δήμαρχος Ηρακλείου.

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου αναπτύσσει πολυσχιδή δραστηριότητα, ώστε να διαμορφώσει ένα, το δυνατόν, επαρκές δίχτυ κοινωνικής προστασίας για τους συμπολίτες μας. Αυτές τις ημέρες το κοινωνικό παντοπωλείο υποστήριξε οικογένειες, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ξεκινήσαμε την Πρωτοχρονιά τη διανομή γευμάτων μέσω των ενοριών, ενώ με τη συνεχή προσπάθεια σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις αντίστοιχες δράσεις είτε με τη μορφή παροχής τροφίμων, ή φαρμάκων είτε με τη μορφή παροχής ιατρικών υπηρεσιών», ανέφερε η Δέσποινα Καμπούρη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα