Πρόστιμο 350 ευρώ σε οδηγό ηλεκτρικού πατινιού που εντοπίστηκε μεθυσμένη στην Πανεπιστημίου

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αντιμέτωπη με βαρύ διοικητικό πρόστιμο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής οδηγός ηλεκτρικού πατινιού, όταν σε έλεγχο της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας διαπιστώθηκε ότι κινούνταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/12) στην οδό Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Τροχαίας. Κατά τη διάρκεια μπλόκου, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν μία γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και προχώρησαν σε έλεγχο για κατανάλωση αλκοόλ.

Η οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, γεγονός που συνιστά σοβαρή παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Για τον λόγο αυτό, οι αστυνομικοί της επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο ύψους 350 ευρώ.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Τροχαίας προχώρησαν και στην κατάσχεση του ηλεκτρικού πατινιού, το οποίο απομακρύνθηκε από το σημείο με τη χρήση γερανού. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οδηγός αποχώρησε από το σημείο πεζή.

Το συμβάν έρχεται να υπενθυμίσει ότι οι κανόνες οδικής ασφάλειας ισχύουν για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, ανεξαρτήτως του τύπου οχήματος που οδηγούν, και ότι οι έλεγχοι της Τροχαίας συνεχίζονται με στόχο την αποτροπή επικίνδυνων συμπεριφορών.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα