Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης η προσφορά σε αίμα

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε ο Δήμος Αιγάλεω

Στις 3 και 4 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω η πρώτη για το 2011, εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου και από τον σύλλογο εργαζομένων.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ικανοποιητική κρίνεται η προσέλευση εκείνων που έδωσαν αίμα, ενώ σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τον σύλλογο εργαζομένων για την σταθερή τους προσήλωση στο μεγάλο έργο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που έχουν αναλάβει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Η προσφορά σε αίμα είναι μια πράξη αγάπης που πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες”, υπογράμμισε σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Ηλίας Καρυπίδης.

 

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα