Ξεκίνησε ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός στο Δήμο Περιστερίου

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ξεκίνησε ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός στο Δήμο Περιστερίου

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι άρχισαν οι κατ΄ οίκον εμβολιασμοί των πολιτών του Περιστερίου.
Στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουν οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες του 2ου Κέντρου Υγείας (πρώην ΙΚΑ) και οι Διευθύνσεις Υγείας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα της 2ης ΥΠΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι για να εμβολιαστούν, ακολουθούν την διαδικασία που υπέδειξε η 2η ΥΠΕ και είναι η εξής:
1ο Βήµα: Ο κάθε πολίτης που επιθυμεί να πραγματοποιήσει το εμβολιασμό του ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ, θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία µε τον θεράποντα ιατρό του.
2ο Βήµα: Ο ιατρός µε την σειρά του συµπληρώνει µια αίτηση εμβολιασμού για τον ενδιαφερόμενο πολίτη.
3ο Βήµα: Αποστέλλεται ενημερωτικό µήνυµα (SMS) µε το ακόλουθο κείµενο: ”Το αίτηµα σας για εμβολιασμό κατ’ οίκον καταχωρήθηκε. Θα επικοινωνήσουµε µαζί σας για τον ορισµό του ραντεβού σας”.
4ο Βήµα: Ο πολίτης λαµβάνει κλήση από την Επιχείρηση “Ελευθερία’’ µε σκοπό τον ορισµό ραντεβού.
5ο Βήµα: Πραγµατοποιείται επίσκεψη στο σπίτι του ωφελούµενου πολίτη για την πραγµατοποίηση του εμβολιασμού.
6ο Βήµα: Η διαδικασία ολοκληρώνεται µε την αποστολή ενηµερωτικού µηνύµατος (SMS) στο κινητό του πολίτη: “Ολοκληρώσατε τον εμβολιασμό σας. Μετά από 1 µέρα µπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Gov.gr ή ΚΕΠ”.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα