syneidisi ONline
24.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    “Να ανακληθεί η ποινή στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου επειδή στάθηκε στο πλάι των αγροτών!”

    “Να ανακληθεί η ποινή στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου επειδή στάθηκε στο πλάι των αγροτών!”

    • Ζητά με ανακοίνωσή του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων

    Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την |απαράδεκτη ποινή των 25 ημερών φυλάκισης που επιβλήθηκε στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου, ο οποίος υπηρετεί στο 4ο ΕΤΕΘ στη Σάμο, επειδή εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους αγωνιζόμενους αγρότες, χαιρετώντας τη μεγάλη συγκέντρωση των εργατικών σωματείων στο Σύνταγμα ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της φτώχειας και του πολέμου.
    Η ποινή αυτή, αποτελεί κλιμάκωση της καταστολής απέναντι στον ίδιο τον μεγαλειώδη αγώνα των αγροτών, των εργαζομένων και όλου του λαού. Η προσπάθεια της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να τρομοκρατήσουν τους νέους στρατευμένους, που στέκονται στο πλευρό των λαϊκών αγώνων, πρέπει να καταδικαστεί από όλο το λαό.
    ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, που θυσιάζει τις ανάγκες και τις ζωές των πολλών για τα κέρδη των λίγων , και είναι αυτή που βγάζει τους βιοπαλαιστές αγρότες στα μπλόκα και ποινικοποιεί τη στάση των φαντάρων που δείχνουν αλληλεγγύη στον λαό.
    Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντί να τιμωρούν φαντάρους επειδή στέκονται στο πλευρό των αγωνιζόμενων, οφείλουν να ικανοποιήσουν τις δίκαιες διεκδικήσεις του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και να σταματήσουν να τους στέλνουν σε «ειρηνευτικές αποστολές» των μακελάρηδων, όπως στη Γάζα, την ώρα που χαρίζουν δισεκατομμύρια και φοροαπαλλαγές στους βιομηχάνους του πολέμου.
    Καλούμε όλους τους μαζικούς φορείς, των εργαζομένων ,των αγροτών , των φοιτητών, τις οικογένειες και όλους τους συνταξιούχους, να εκφράσουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους φαντάρους που αγωνίζονται με το κεφάλι ψηλά. Να μην επιτρέψουν να τρομοκρατούν τα παιδιά του λαού που αγωνίζονται μέσα στα στρατόπεδα.
    Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση ανάκληση κάθε ποινής, μεταβολής ή μετάθεσης στρατευμένου που στέκεται στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού και την παραμονή του στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου στη μονάδα όπου υπηρετεί.
    Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΟΚΑ Αμαρουσίου και γύρω Δήμων.”

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα