Νέα εργολαβία για τα σχολεία

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υπέγραψε τη σύμβαση

Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλο, η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου, με διαγωνισμό, εταιρείας για την εργολαβία συντηρήσεων, επισκευών και βελτιώσεων των Σχολικών κτιρίων  διετίας 2018-2019, με προϋπολογισμό 488.560 ευρώ.

Η νέα εργολαβία, που έρχεται να προστεθεί στα έργα και τις παρεμβάσεις συνολικού ύψους πλέον των 3 εκ. ευρώ που έγιναν στα Σχολεία από το 2014 μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει:

Οικοδομικά έργα όπως στεγανοποιήσεις, υγρομονώσεις και θερμομονώσεις,  αποκαταστάσεις, επισκευές και κατασκευές οποιουδήποτε τύπου περιφράξεων, πορτών, παραθύρων, κουφωμάτων, αλουμινίων, μαρμάρων, βιομηχανικών δαπέδων κλπ, ανακαινίσεις χώρων υγιεινής (τουαλετών) κ.α.

Ηλεκτρομηχανολογικά έργα όπως  ηλεκτροφωτισμού, θέρμανσης – κλιματισμού και εξαερισμού και εγκαταστάσεων ισχύος, αλεξικεραυνικών εγκαταστάσεων, κ.α.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα