Μακαρόνια υπάρχουν…

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σημαντική ποσότητα ζυμαρικών για τις ανάγκες των ωφελούμενων ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφερε η εταιρία Barilla ενισχύοντας με αποθέματα σε τρόφιμα την κοινωνική δομή του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Barilla προσέφερε:

42 κιβώτια των 25 συσκευασιών Spaghetti no5

41 κιβώτια των 18 πακέτων piccolini με καρότο και τομάτα

12 κιβώτια των 18 πακέτων piccolini με σπανάκι

Με την ευκαιρία της προσφοράς της εταιρίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Barilla για την ευγενική της προσφορά στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζουμε. Είναι χαρά μας που βλέπουμε επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες να δείχνουν διάθεση προσφοράς ενισχύοντας το δημοτικό κοινωνικό μας παντοπωλείο όπως και τις άλλες δομές κοινωνικής υποστήριξης που λειτουργούν στο δήμο μας. Επαινούμε κάθε προσφορά που γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας από κοινού να στηρίξουμε στην πράξη τα αδύναμα νοικοκυριά, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας. Επιβραβεύουμε κάθε επιχείρηση που έχει την ίδια με εμάς στόχευση και ευχόμαστε το παράδειγμα τους να βρει και άλλους μιμητές».

Το κοινωνικό παντοπωλείο μαζί με το κοινωνικό ιατρείο, τα γεύματα αγάπης και τη γωνιά προσφοράς και αλληλεγγύης που εγκαινιάστηκε πρόσφατα όπου συγκεντρώνονται είδη ένδυσης, υπόδησης και είδη πρώτης ανάγκης, αποτελούν τους κύριους πυλώνες του δικτύου κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Αμαρουσίου για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα