syneidisi ONline
32.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κλοπή δημοτικού οχήματος και διάρρηξη εγκαταστάσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας στο Ψυχικό

    Άγνωστοι δράστες πραγματοποίησαν κλοπή δημοτικού οχήματος και διάρρηξη στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την παραβίαση της κεντρικής εισόδου του χώρου, που βρίσκεται στη διασταύρωση Στρ. Καλλάρη και Πριγκιπίσσης Ελένης.

    Αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου διαπίστωσαν το γεγονός το πρωί της 14ης Ιουλίου 2026. Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα δημοτικό όχημα, προκαλώντας επιπλέον ζημιές στις εγκαταστάσεις.

    Η Δημοτική Αρχή καταδικάζει το γεγονός και προγραμματίζει τη λήψη μέτρων για την ενίσχυση της ασφάλειας των δημοτικών εγκαταστάσεων. Στο πλαίσιο αυτό, θα διερευνηθούν οι τρόποι εγκατάστασης συστημάτων παρακολούθησης και ασφαλείας.

    Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ καλεί τυχόν μάρτυρες της κλοπής να παρέχουν πληροφορίες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η Δημοτική Αρχή θα παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών.

    Η εν λόγω κλοπή έρχεται σε μια περίοδο όπου οι δημόσιες υπηρεσίες προσπαθούν να διασφαλίσουν την ομαλή τους λειτουργία και την παροχή υπηρεσιών στους πολίτες. Η αποκατάσταση των ζημιών και η αντικατάσταση του κλεμμένου οχήματος αναμένονται να απαιτήσουν χρόνο και πόρους, επηρεάζοντας τις καθημερινές εργασίες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα