syneidisi ONline
37.8 C
Athens
Τετάρτη, 23 Ιουλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κλέβουν τις μεταλλικές σχάρες από τα φρεάτια

    Ένας οδηγός κινδύνεψε σοβαρά στη συμβολή των δρόμων Παπαστράτου και Μουσών στην Κηφισιά όταν έπεσε με το αυτοκίνητο του μέσα σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων από το οποίο ασυνείδητοι την νύχτα είχαν αφαιρέσει τις μεταλλικές σχάρες για να τις πουλήσουν σε χυτήρια σιδήρου.
    Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ενημερώσει την Αστυνομία για τις κλοπές και κάνει έκκληση στους δημότες, σε περίπτωση που αντιληφθούν οτιδήποτε το ύποπτο, να ενημερώνουν αμέσως την Άμεση Δράση ή τις Αστυνομικές Αρχές στις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.
    Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλούς Δήμους και τον δικό μας εδώ και καιρό. Έχω δώσει ήδη εντολή στην Νομική Υπηρεσία να κινηθεί νομικά για τη σοβαρή αυτή υπόθεση. Έχει παραγίνει το κακό και κάποια στιγμή θα πρέπει να αντιμετωπισθεί πολύ πιο σοβαρά από την Αστυνομία. Εκτός από την οικονομική ζημιά υπάρχει και το σοβαρό ζήτημα των κινδύνων που δημιουργούνται από την απουσία σχάρας στα φρεάτια. Συνήθως οι κλοπές γίνονται βράδυ. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και κάνουμε ότι είναι δυνατόν να το προλάβουμε».
    Ο Δήμος Κηφισιάς προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Παπαστράτου για να μην προκληθούν κι άλλα ατυχήματα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα