ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ & ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Εφημερίδα ‘’ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ’’ κυκλοφορεί Δευτέρα έως Παρασκευή καθημερινά από τον Δεκέμβριο του 2002 ως ημερήσια εφημερίδα τοπικής αυτοδιοίκησης με έδρα την Μεταμόρφωση Αττικής.

Η Διάθεσή της γίνεται ως εξής:

  • Με ιδία μέσα για τους Δήμους Μεταμόρφωσης, όπου είναι και η έδρα της, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας και Ν. Ιωνίας, όπως και σε άλλους Δήμους της Βόρειας Αθήνας αλλά και της Περιφέρειας Αττικής.
  • Επίσης, κυκλοφορεί σε Δημαρχεία, τράπεζες, οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, σταθμούς ΗΣΑΠ, προαστιακό, μαζικούς χώρους, cafe, ταχυδρομικώς. Οι συνδρομητές της καθημερινά ανέρχονται σε 2.650 και συνεχώς αυξάνονται.
  • Η κάθε της έκδοση περιέχει 16 ή 24 σελίδες, διαστάσεων 29 Χ 36 και το χαρτί που χρησιμοποιείται είναι 52gr Δημοσιογραφικό.
  • Το τιράζ έκδοσης\κυκλοφορίας σήμερα ανέρχεται σε 12.500 φύλλα κάθε Τετάρτη και 5.100 φύλλα τις υπόλοιπες ημέρες από Τρίτη έως και Παρασκευή.

Θεματολογία

Η θεματολογία της πλαισιώνεται από ειδησεογραφία τοπικής αυτοδιοίκησης για όλους τους Δήμους της Β’ Αθήνας, επικαιρότητα, πολιτική, κοινωνία, πολιτισμό, αθλητισμό κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και αλλά θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Τη διακρίνει η άμεση έγκυρη δημοσίευση θεμάτων της επικαιρότητας αλλά και πολλών αποκαλυπτικών ρεπορτάζ πολιτικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα δίνοντας το δικό της δυναμικό παρόν στην καθημερινή ενημέρωση.

Επίσης, η εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ εδώ και 13 χρόνια πληρώντας τις προϋποθέσεις του Ν.3548/2007 για τις Τοπικές εφημερίδες, συμπεριλαμβάνεται στην υπουργική απόφαση έχοντας νόμιμα το δικαίωμα των υποχρεωτικών δημοσιεύσεων του Δημοσίου σύμφωνα με το νόμο 4412/2016.

Η ιστοσελίδα μας: www.syneidisi.com

Για την αμεσότερη ενημέρωση των αναγνωστών μας λειτουργεί ταυτόχρονα το site της εφημερίδας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ στο οποίο υπάρχει on line ενημέρωση για όλη την ειδησεογραφία της επικαιρότητας σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

Ας σημειωθεί ότι, στις μετρήσεις αναγνωσιμότητας έχουμε ικανοποιητικό αριθμό επισκεπτών και βρισκόμαστε σε υψηλή θέση μεταξύ των εφημερίδων που διατηρούν site πανελλαδικά (πηγή: μηχανές μέτρησης site). Σας αποστέλλουμε τα επίσημα στοιχεία από τα google analytics.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Κατωπόδης
Εκδότης – Διευθυντής
Φ. ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ 8 & ΉΒΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΤΗΛ & FAX 210 2836555
email: synidisi@otenet.gr – web: www.syneidisi.com

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Επιχείρηση: Α. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ-ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Ιδιοκτήτης, Νόμιμος εκπρόσωπος,
Διευθυντής, διαχειριστής, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ,

Διευθυντής σύνταξης: Πέτρος Κουβάτσος

δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name)
Α. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ 8 ΚΑΙ ΗΒΗΣ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 144452
ΑΦΜ: 998588936 Δ.Ο.Υ.: ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΤΗΛ.: 210 2836555 ΦΑΞ 2102794687
web: www.syneidisi.gr email: synidisi.@otenet.gr