Η Ελευσίνα Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Ελευσίνα ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, ο οποίος με την ευκαιρία της προσωπικής τους επαφής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πατούλης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη φιλοξενία το 2021 της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από την πόλη της Ελευσίνας.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πατούλης, ενημερώθηκε σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, καταθέτοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής με στόχο μία επιτυχημένη πανευρωπαϊκή παρουσία και την καλύτερη δυνατή προβολή με τα μέγιστα οφέλη για την Ελευσίνα και την Αττική.

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα