syneidisi ONline
34.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ηράκλειο Αττικής: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ανήλικος με τραύμα από μαχαιριά στην πλάτη

    Ηράκλειο Αττικής: Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ανήλικος με τραύμα από μαχαιριά στην πλάτη

    – Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις σχετικά με τη συμπλοκή που σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας

     

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ανήλικος φέροντας τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στην πλατεία.

    Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της συμπλοκής

    Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε συλλήψεις σχετικά με τη συμπλοκή, ενώ η κατάσταση του τραυματία – ο οποίος μαχαιρώθηκε στην πλάτη – κρίνεται σοβαρή.

    Το νέο περιστατικό βίας έρχεται να προστεθεί στις πολλαπλές, άγριες επιθέσεις μεταξύ ανηλίκων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρά τα κυβερνητικά μέτρα αντιμετώπισής τους που έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή.

    Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η συμπλοκή μεταξύ των ανηλίκων.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα