Εκατοντάδες προσλήψεις για τους δήμους της περιοχής μας

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτές τις ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι προσλήψεις που αφορούν στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εργασίας.

Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι ΔΕ κατεύθυνσης πληροφορικής, ΠΕ, ΤΕ διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, διοίκηση επιχειρήσεων, ΔΕ διοικητικοί, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων, ΠΕ, ΤΕ, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι, βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι φυσιοθεραπευτές, ΔΕ βοηθοί βρεφοκόμοι, νοσηλευτές, καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων κ.α.

Όσον αφορά στους δήμους της “γειτονιάς” μας θα προσλάβουν τον εξής αριθμό εργαζομένων:

Μεταμόρφωση: 83

Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: 98

Ηράκλειο: 137

Νέα Ιωνία: 185

Πεύκη- Λυκόβρυση: 86

Κηφισιά: 197

Γαλάτσι: 162

Χαλάνδρι: 205

Βριλήσσια: 85

Μαρούσι: 200

Φιλοθέη – Ψυχικό: 75

Πεντέλη: 98

Α. Παρασκευή: 165

Α. Ανάργυροι – Καματερό: 172

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα