Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σε κοινόχρηστους χώρους και δημοτικά κτίρια που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα. Είναι μία πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο μετασχηματισμού της Αγίας Βαρβάρας σε «ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ».
Οι χώροι στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι:
1. Το Δημαρχείο της Πόλης
2. Η Πλατεία Παναγίας Ελεούσας
3. Το Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης, το Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο και το ΚΕΠ Υγείας, στην οδό Ηρακλείου
4. Η Πλατεία Μακρυγιάννη
5. Το Άλσος Μητέρας
6. Το Δημοτικό Ωδείο στην οδό Λήμνου
7. Η Εστία Ποντίων, η σχολή χορού και το γυμναστήριο, στην οδό Μ.Αλεξάνδρου
8. Το Πολιτιστικό Κέντρο, η Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Δραματική Σχολή στην οδό Σερίφου
9. Η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (ενεργοποίηση την 1η Μαρτίου 2021)
Στο αμέσως προσεχές διάστημα η δωρεάν πρόσβαση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα επεκταθεί και σε άλλα σημεία της πόλης.
Το έργο υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της δράσης «WiFi4EU – Προώθηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο στις τοπικές κοινότητες».
Δωρεάν ίντερνετ στην Αγία Βαρβάρα
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)