syneidisi ONline
24.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διαπιστωτική Πράξη Λήξης Θητείας Άμισθου Αντιδημάρχου στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

    Η διαπιστωτική πράξη λήξης θητείας του άμισθου Αντιδημάρχου Νάκα Αριστείδη αναρτήθηκε πρόσφατα, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε στις 7 Ιουλίου 2026 και φέρει τον αριθμό 12950.

    Ο Νάκας Αριστείδης υπηρέτησε ως άμισθος Αντιδήμαρχος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η λήξη της θητείας του ανοίγει το δρόμο για πιθανές νέες αναθέσεις και αναδιοργάνωση των αρμοδιοτήτων εντός του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή, υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου, προγραμματίζει να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες για την πλήρωση της θέσης.

    Η αλλαγή αυτή έρχεται σε μια εποχή που η τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει προκλήσεις και απαιτήσεις για καλύτερη διαχείριση των πόρων και των υπηρεσιών. Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού αναγνωρίζει την ανάγκη για σταθερότητα και συνεχείς παρεμβάσεις σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους δημότες.

    Η Αντίκτυπος στην Κοινότητα

    Η λήξη της θητείας του άμισθου Αντιδημάρχου αναμένεται να έχει αντίκτυπο στην τοπική κοινότητα, καθώς οι πολίτες περιμένουν από τη νέα διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Η Δημοτική Αρχή καλείται να διατηρήσει τη διαφάνεια και την επικοινωνία με τους δημότες, εξασφαλίζοντας ότι οι αλλαγές θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα