syneidisi ONline
13.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Απαντά στα fake news ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης

    Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας, απάντησε σε φήμες που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν στην δημιουργία αμαξοστασίου και σταθμού μεταφόρτωσης στον Δήμο Μεταμόρφωσης για λογαριασμό του δήμου Νέας Ιωνίας.
    Αναλυτικά, η δήλωση του δημάρχου Μεταμόρφωσης είναι η εξής; «Οι πολίτες της Μεταμόρφωσης χρειάζονται και δικαιούνται μια σφαιρική πληροφόρηση.
    Στις δύο συναντήσεις μου με την συνάδελφο Δήμαρχο της Νέας Ιωνίας, ουδέποτε συζητήθηκε ή αναφέρθηκε η δημιουργία αμαξοστασίου και σταθμού μεταφόρτωσης στον Δήμο Μεταμόρφωσης. Μάλιστα σε πρόσφατη τηλεφωνική μας επικοινωνία -όταν πληροφορήθηκα τη σχετική αναφορά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Ιωνίας – της απηύθυνα σχετικό ερώτημα και έλαβα την απάντηση ότι δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο.
    Σε κάθε περίπτωση σας γνωστοποιώ απερίφραστα ότι η νυν δημοτική αρχή δεν πρόκειται να δεχτεί μια τέτοια προοπτική, κάτι που θα ήταν γνωστό σε οποιονδήποτε είχε απευθυνθεί σε εμάς».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    - Advertisement -spot_img

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    Τελευταία άρθρα