Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης στα Γυμνάσια και Λύκεια Αγίου Στεφάνου και Άνοιξης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» του Υπουργείου Παιδείας. Ο Δήμος Διονύσου επενδύει στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, με στόχο τη δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων χώρων μάθησης για τους μαθητές.
Σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολεία
Οι εργασίες που πραγματοποιούνται περιλαμβάνουν την ανακαίνιση και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων, με έμφαση στη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια των μαθητών. Ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και υπογράμμισε τη σημασία τους για την εκπαιδευτική κοινότητα.
Η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών θεωρείται κρίσιμη για την προώθηση της ποιοτικής εκπαίδευσης και την ενίσχυση των μαθησιακών εμπειριών. Ο Δήμος Διονύσου, μέσω αυτών των παρεμβάσεων, στοχεύει στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα συμβάλλει στην καλύτερη εκπαίδευση και ανάπτυξη των νέων.