Ήταν γεμάτο το πασχαλινό τραπέζι σε κάθε σπίτι

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διανομή παραδοσιακών εδεσμάτων σε 245 οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση, διοργάνωσαν, τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου 2015, στο κτίριο της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην οδό Κορίνθου 21, την διανομή παραδοσιακών πασχαλινών εδεσμάτων, για το γιορτινό τραπέζι 245 ωφελουμένων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Όπως μας ενημερώνει ο δήμος: «Σε κάθε οικογένεια διατέθηκε μισό αρνί, -γενναιόδωρη προσφορά επιχείρησης που εδρεύει στην πόλη μας,- πατάτες, αυγά, τσουρέκια. Και από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μοιράσθηκαν επιπλέον και πασχαλινές λαμπάδες για τα παιδιά των οικογενειών.

Όλα τα προϊόντα ήταν προσφορές αλληλεγγύης επιχειρήσεων και επαγγελματιών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.»

Ακολουθήστε στην Google το Syneidisi.com και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τους Δήμους της Αττικής, την Ελλάδα και τον κόσμοΠροσθέστε το Syneidisi.com στη Google (ανοίγει σε νέα καρτέλα)
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -spot_img

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελευταία άρθρα